Private lease van vijverplanten

kinderkleding

Welkom bij Gerard van Noorden Vijverplanten. Heeft u een mooie vijver in uw tuin? Dan heeft deze vijver de juiste verzorging nodig om volledig tot zijn recht te komen. Een mooie vijver is een genot. Het brengt ontzettend veel leven in uw tuin. U zult er elke dag van genieten.

Voor de juiste verzorging, aanleg en onderhoud van uw tuin kunt u bij Gerard van Noorden zijn. Vraag ons om meer informatie en naar de mogelijkheden.

Vijvers zijn een genot voor de bewoners van het huis bij de tuin. U zult ontzettend van de vijver kunnen genieten. De aanleg van de vijvers en de aankoop van de juiste vijverplanten kan echter aardig duur worden. Daarom biedt GVN een private lease van vijverplanten. Hierdoor hoeft u geen klein kapitaal te hebben om een prachtige vijver aan te laten leggen. Met de private lease kunt u namelijk de financiering van de aankoop van de vijverplanten in orde maken. In deze blog leggen we uit hoe dit in zijn werking gaat.

Wat is private lease?

Private LeaseEen simpele zoekopdracht in Google naar private lease brengt ons naar Rosfinance.nl. Rosfinance verzorgt onder andere private lease mogelijkheden voor auto’s. Wij kennen dit bedrijf al, want via dit bedrijf hebben we ook 3 bedrijfsauto’s gefinancierd. Deze auto’s hebben we namelijk aangekocht met behulp van een private lease.

Een private lease werkt als volgt. U kiest welke vijverplanten u graag zou willen kopen. Het maakt niet uit waar u deze koopt. Vervolgens geeft u dit aan ons door. Wij verzorgen de financiële middelen zodat u de vijverplanten kunt aankopen. Vervolgens betaalt u deze private lease af in maandelijkse termijnen. Gedurende de periode van de private lease zijn de vijverplanten in uw bezit, niet in ons bezit. U loopt dus ook het risico.

Het mooie van een private lease is dat u ook het onderhoud van de vijverplanten kunt regelen. Voor een extra maandelijks bedrag komt GVN bij u langs om de vijver en de vijverplanten te onderhouden. Wij hebben verstand van zaken. Dan weet u dus zeker dat uw vijver fantastisch wordt onderhouden. Dit scheelt u veel tijd terwijl u verzekerd bent van een perfect onderhouden vijver. U plukt er dus de vruchten van. Het onderhoud kost slechts een klein maandelijks bedrag wat bovenop het bedrag van de private lease wordt berekend.

Aankoop vijverplanten met private lease

Private LeaseHeeft u al vijverplanten op het oog? Wellicht wel. Misschien ook niet. In het laatste geval adviseren wij u graag over passende vijverplanten. De beste vijverplant voor uw vijver is afhankelijk van uw tuin, de ondergrond en de setting van uw vijver. Daar helpen we u dus graag mee.

De vijverplanten kunt u aankopen met de private lease financieringsmogelijkheden. U laat ons weten welke vijverplanten u wilt. Deze kunt u bij ons aankopen of bij een externe partij. Wij regelen vervolgens de financiering. De private lease lost u vervolgens af door maandelijks een bedrag te betalen. Het is net zo makkelijk als dat het klinkt.

Heeft u interesse in het aankopen van de mooiste vijverplanten met behulp van een private lease van GVN vijverplanten? Dat is een goede keus. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden. U dient voor de private lease een leasecontract te ondertekenen. Dit kan digitaal worden gedaan. Vervolgens regelen wij de financiering en incasseren we maandelijks het leasebedrag door middel van een automatische incasso. Lekker makkelijk dus voor u en ons.

De private lease van vijverplanten van GVN is een unieke financieringsmogelijkheden waarmee u uw tuin kunt opknappen en onderhouden. Kijk dus niet verder, maar vraag ons meteen naar de mogelijkheden.

 

Author: